情人節禮物

【送咩情人節禮物俾女朋友?】10款超高CP值禮物!2021件最感動有心思驚喜禮物排行榜推薦!獨一無二禮物!女友滾動落淚!

距離2021年情人節的日子不遠了,又是一眾大將軍/士兵送一份充滿心思驚喜的2021情人節禮物給女神 / 心儀對象(男神都得),當然如果你升左Lv變成男女朋友,咁我真係恭喜你啊!不過送禮的環節是一定不可省略的,而且難度超級高,諗到頭都爆埋。既然諗到頭都爆埋,但仲未諗到送咩心思禮物,令女友驚喜的禮物,就等小編即刻幫你地 Brainstorm下啦,即時為你呈獻10大超高CP值的女朋友版情人節禮物排行榜推薦。事不宜遲,即刻拉落去睇內文啦!

1. 首選心思情人節禮物 – 人像保鮮花藍芽播放器

公仔結合永生花,放入保鮮花瓶內,顏色好鮮艷同夢幻,就好似進入左仙境,置身於花中,到了奇幻世界。

永生花有唔同顏色俾你地選擇,最熱門當然係粉紅,粉藍色,紅色,紫色等!幾種顏色都超級靚~完全唔知點取捨好!

今次唔單止超級靚~ 仲要有多種功能同用途😆 名副其實地集美貌與智慧於一身🥰 🎵播歌🆗 ⏭錄音🆗 💡燈箱🆗 燈罩顏色:黑色/金色 Size:13*13*15.7cm 內置電池🔋,只需用USB接口即可輕鬆叉電 滿電後,每次可用6-8小時❣️

情人節禮物
這麼浪漫,她受得了嗎❣️
  • 價錢:$1688 – $1888
  • 心意(5 ♥ 為最高):♥ ♥ ♥ ♥♥
  • 難度(5 ♥ 為最高):♥ ♥(注意:製作需時,別最後一刻先訂貨 )

2. 滾動落淚情人節禮物 – 人像保鮮花瓶

公仔結合永生花,放入保鮮花瓶內,顏色好鮮艷同夢幻,就好似進入左仙境,置身於花中,到了奇幻世界。

只要提供相片,即為你與你的愛人度身訂造出一模一樣的公仔😍,打造最個人化的禮物💕
.
保鮮花瓶內含有LED燈,2隻人像公仔,永生花。
免費提供刻字服務🖋

人像保鮮花
人像保鮮花
  • 價錢:$900 -1388
  • 心意(5 ♥ 為最高):♥ ♥ ♥ ♥
  • 難度(5 ♥ 為最高):♥ ♥(注意:製作需時,別最後一刻先訂貨 )

3. 學生入門價情人節禮物-人像鎖匙扣

自訂人像鎖匙扣🧍🏻
無論送比男女老幼都適合嘅一份禮物😍
可送作情侶禮物,兄弟姊妹禮物,節日禮物,感謝禮物等等💕
方便攜帶,隨時拿住去旅行影相都可以🤗

每份人像公仔禮物 🎁 都象徵着每段情侶的回憶💓
歡迎你們訂造時 也跟我們分享屬於你們獨一無二的故事☺️

只要提供任何相片 即能為你度身訂造同你一模一樣樣的公仔😍

情人節禮物 女朋友
客製化人像鎖匙扣
  • 價錢:$198 
  • 心意(5 ♥ 為最高):♥ ♥ ♥ ♥
  • 難度(5 ♥ 為最高):♥ (注意:製作需時,別最後一刻先訂貨 )

4. 手作Diy禮物-溫暖牌自家製頸巾

雖然依份情人節禮物有點兒老土,又無創意,但小編相信有你既愛心版手作頸巾一定能夠打動女神/女朋友,當收到另一半送「溫暖牌」,「自家製」手作頸巾,意義實在非凡。如果你時間充足,仲可以請教下GOOGLE/YOUTUBE大神簡易自家製針織頸巾、冷帽。再唔係上個簡單編織速成班啦!

情人節禮物女朋友
圖片來源:https://www.123rf.com
  • 材料:$200 -300
  • 心意(5 ♥ 為最高):♥ ♥ ♥ ♥♥
  • 難度(5 ♥ 為最高):♥ ♥ ♥ ♥♥(新手記得提早開始織 )

5. 手作Diy情人節禮物-手作皮革(卡套,銀包)

如果你的約會對象是文青女神,太過物質的禮物或許無法討他歡心,需要花多點心思來感動對方,所以心思禮物永遠係最加分!自家製diy皮革又有心思,又實用。如果你是新手,小編建議你可以報速成皮革班,或購買皮革手作套裝,花點時間心思,去製作又實用又獨一無二的情人節禮物。

圖片來源:https://www.accupass.com/event/1804250708268883595800
  • 材料:不定
  • 心意(5 ♥ 為最高):♥ ♥ ♥ ♥♥
  • 難度(5 ♥ 為最高):♥ ♥ ♥ ♥♥♥ ♥ ♥ ♥♥(超考手工! )

6. 閃令令女朋友情人節禮物-鑽石頸鏈

無分男女,鑽石都有超攝人的魅力,但是飾物種類那麼多,送戒指代表著承諾,但送情人節禮物,為左避免對方以為你求婚咁點算?所以,挑選一份有愛又有份量的鑽石頸鏈,作為送給女朋友的情人節禮物,相信佢見到果刻已經開心到傻左。

圖片來源:https://www.chatnoiremeow.com/products/daylily-18k-gold-50
  • 價錢:不定,根據牌子而定
  • 心意(5 ♥ 為最高):♥ ♥ ♥ 
  • 難度(5 ♥ 為最高):♥ ♥ ♥♥

7. 女人都愛的情人節禮物 – 名牌袋

邊有男人唔愛名車?咁女人又點會唔愛名牌手袋?懂女人心的男人買少見少,不過有堆牌子一定要識,Chanel、Gucci、Saint Laurent、Celine 等等,記得啦。這些名牌的袋都是女人大愛的。就算不會挑選,都可以找店員幫忙挑最經典款,唔怕買錯。相信沒女生收到會不高興吧?

女朋友情人節禮物
圖片來源:https://bagaholicboy.com/2020/10/chanel-5-white-chanel-fall-winter-2020-slgs-to-love/
  • 價錢:$15000 以上
  • 心意(5 ♥ 為最高):♥ ♥ ♥ ♥♥
  • 難度(5 ♥ 為最高):♥ (付錢就行了~)

8. 超實用情人節禮物-Apple藍牙耳機

女神/女朋友喜歡出街搭車聽歌,一定要買Apple耳機俾佢。最緊要可以日日都用,好似你日日都係佢身邊咁,使你的禮物更獨一無二。

相片來源:Apple
  • 價錢:$1599 -1999 
  • 心意(5 ♥ 為最高):♥ ♥ ♥
  • 難度(5 ♥ 為最高):♥